Kurser


Obligatorisk efteruddannelse for revisorer - kurser

Vi ved alle, at efteruddannelse er en årligt tilbagevendende begivenhed for alle revisorer. For at gøre det så nemt for dig som muligt, har Lokalgruppen samlet en lang række kurser, som naturligvis alle tæller i den obligatoriske efteruddannelse.

Vores kursuskalender 2018/2019 er proppet med aktuelle, målrettede og praktiske kurser, og her har du muligheden for selv at stykke dit uddannelsesforløb sammen.

Hent KURSUSPLANEN her >>

Gode priser og mulighed for rabat

Vi har i år sænket priserne, så du ikke betaler for udlevering af kursusmateriale i papir-version. Dette kan naturligvis tilkøbes for dig, der foretrækker denne løsning.

Vi tilbyder både heldagskurser à 7,5 timers varighed og halvdagskurser à 4,5 timer for også at imødekomme dig, der har svært ved at hive hele dage ud af dit travle arbejdsskema. Køber du vores Rabatpakke, har du hele den obligatoriske efteruddannelse i hus og er derved rustet til fremtiden og ikke mindst den forestående sæson. Du sparer op til 25% ved køb af flere kurser på en gang - rabatsatserne fremgår af ovenstående kursusplan.

Nem tilmeldingsproces

Som noget nyt i år foregår tilmelding nemt og enkelt via NemTilmeld, som er et professionelt system til håndtering af kursustilmeldinger. Det er muligt at tilmelde flere kolleger på en gang, og betaling af kursusafgift foregår som sædvanlig via fremsendt faktura.

Klik her for at komme til NemTilmeld >>

 

Har du brug for en oversigt over vores kurser fra 2015 til 2017, kan du hente en timeopgørelse her >>

Web: ActOn-CPH