Kurser


Obligatorisk efteruddannelse for revisorer - kurser

Vi ved alle, at efteruddannelse er en årligt tilbagevendende begivenhed for alle revisorer. For at gøre det så nemt for dig som muligt, har Lokalgruppen samlet en lang række kurser, som naturligvis alle tæller i den obligatoriske efteruddannelse.

Fra og med 2022 følger vores kursussæson kalenderåret, så vi slutter 2021 af med nogle gode og aktuelle kurser samt to kurser, som måtte aflyses grundet corona.

Se kursusoversigten her >>

Som altid bestræber vi os på at sammensætte et program med aktuelle, målrettede og praktiske kurser, så du kan stykke dit eget uddannelsesforløb sammen.

Oversigten over kurser vil således blive opdateret i løbet af efteråret 2021 med kurser for hele kalenderåret 2022. Du kan dog allerede nu tilmelde dig to af de mest populære kurser, nemlig Aktuel Skat og Sæson kick-off til henholdsvis januar og februar 2022.

Gode priser og mulighed for rabat

Du kan med fordel bestille mange kurser på én gang, da vi yder 20% rabat ved et samlet køb for mere end kr. 20.000,- (ex. moms).

Kursusafgiften inkluderer adgang til online kursusmateriale. Foretrækker du en trykt version af kursusmaterialet, kan dette vælges som Tilkøb, når du udfylder tilmeldingsformularen.

Nem tilmeldingsproces

Tilmelding foregår nemt og enkelt via NemTilmeld, som er et professionelt system til håndtering af kursustilmeldinger. Det er muligt at tilmelde flere kolleger på en gang, og betaling af kursusafgift foregår som sædvanlig via fremsendt faktura.

Klik her for at komme til NemTilmeld >>

 

Har du brug for en oversigt over vores kurser fra 2018 til 2020 kan du hente en timeopgørelse her >>

Web: ActOn-CPH