Kurser


Obligatorisk efteruddannelse for revisorer - kurser

Vi ved alle, at efteruddannelse er en årligt tilbagevendende begivenhed for alle revisorer. For at gøre det så nemt for dig som muligt, har Lokalgruppen samlet en lang række kurser, som naturligvis alle tæller i den obligatoriske efteruddannelse.

Vores kursuskalender 2020/2021 er proppet med aktuelle, målrettede og praktiske kurser, og her har du muligheden for selv at stykke dit uddannelsesforløb sammen.

Covid-19 restriktioner

Grundet de nuværende restriktioner har vi været nødsaget til at ændre i planen for afvikling af kurser i januar og februar 2021. Se under Praktisk info.

Hent KURSUSOVERSIGTEN her >>

Gode priser og mulighed for rabat

Sidste år sænkede vi priserne, så du ikke betaler for udlevering af kursusmateriale i papir-version. Dette kan naturligvis tilkøbes for dig, der foretrækker denne løsning.

Vi tilbyder både heldagskurser à 8 timers varighed og halvdagskurser à 5 timer for også at imødekomme dig, der har svært ved at hive hele dage ud af dit travle arbejdsskema. Køber du vores Rabatpakke, har du hele den obligatoriske efteruddannelse i hus og er derved rustet til fremtiden og ikke mindst den forestående sæson. Du sparer op til 25% ved køb af flere kurser på en gang - rabatsatserne fremgår af ovenstående kursusplan.

Nem tilmeldingsproces

Tilmelding foregår nemt og enkelt via NemTilmeld, som er et professionelt system til håndtering af kursustilmeldinger. Det er muligt at tilmelde flere kolleger på en gang, og betaling af kursusafgift foregår som sædvanlig via fremsendt faktura.

Klik her for at komme til NemTilmeld >>

 

Har du brug for en oversigt over vores kurser fra 2018 til 2020 kan du hente en timeopgørelse her >>

Web: ActOn-CPH